Подмладява на генетично ниво

  • Бори се с шест вида бръчки, включително и с бръчките, причинени от стрес

  • Възстановява водно-липидния баланс в тънкия епидермис

  • Образува нежен подмладяващ воал, който стяга и изглажда кожата

  • Пробужда сензорните рецептори на кожата, чиито функции отслабват с течение на времето

  • Оказва целево въздействие към областите на кожата, които са загубили младостта си

Поръчайте INTENSKIN още сега

78 €39 €
Държава:

До края на промоцията остават:

00
13
48

С напредване на възрастта красотата избледнява

Възрастта по различен начин оказва влияние върху различните лица. Наднорменото тегло и неправилната грижа за кожата влошават нещата.

Уморен морфотип

Характеризира се с понижен мускулен тонус, бледа и отпусната кожа. Назолабиалните гънки и слъзните бразди са ясно изразени, а ъгълчетата на устата са хлътнали, което създава впечатление за умора или липса на сън.

Подходящ за борба с този тип стареене е екстрактът от алое. Алоето съдържа вещества, които стимулират активността на фибробластите и производството на колаген и еластин в кожата. Ежедневното нанасяне на алое върху кожата я прави стегната и еластична.

Деформационен морфотип

Най-широко разпространеният тип стареене. Характерен е за хора с плътно телосложение, склонни към затлъстяване, с комбинирана или мазна кожа.

Подкожната мазнина видимо деформира контурите, променяйки овала на лицето. Мускулите и кожата се отпускат. Появяват се ясно изразени назолабиални гънки, двойна и увиснала брадичка, увиснали клепачи, бръчки по шията и деколтето. Но има и едно несъмнено предимство – дълбоките бръчки и пигментацията не са присъщи за този тип възрастови промени.

Старайте се да спите на високи възглавници, следете за теглото си и, най-важното, изберете правилната грижа за лицето. Коренът от женско биле и маслото от авокадо са отлично средство срещу този тип стареене. Тези два компонента свеждат до минимум мимическите бръчки, изравняват тена на кожата, нормализират вътреклетъчните процеси и баланса на мазнините.

Голямото количество витамин А в корена от женско биле и маслото от авокадо повишава ефективността на продуктите против стареене до 100%.

Мускулен морфотип

Този тип е характерен за азиатския външен вид. При него има добре развита лицева мускулатура и слабо развита подкожна мастна тъкан.

Характеризира се с нарушена пигментация на кожата, надвиснали и набръчкани клепачи, ясно изразени назолабиални бръчки и увиснали ъгли на устните.

При този тип стареене кожата не разполага с достатъчно хиалуронова киселина или колаген. Колоидното злато помага да се компенсира липсата на тези вещества. Той прониква през кератиновия слой на епидермиса, засилва кръвообращението и ускорява процеса на обновяване на клетките. Той възстановява еластичността на кожата и предизвиква интензивна регенерация, което ви позволява да постигнете видими резултати за кратко време.

Дребно-
бръчков морфотип

Представителите на този морфотип са склонни към ранна поява на бръчки. Лекото развитие на подкожната мастна тъкан предпазва от проблеми като птоза (увисване) и плаващ овал на лицето.

За да се предотврати трансепидермалната загуба на вода, се препоръчва да се използват продукти, които овлажняват кожата и да стимулират клетъчния метаболизъм, да възстановяват сухата и дехидратирана кожа и да осигуряват антиоксидантна защита. Маслото от ший се справя отлично с тази задача. То активира производството на колаген, който помага за възстановяване и подмладяване на кожата, предотвратявайки стареенето. Маслото от ший интензивно овлажнява кожата, ускорява клетъчния метаболизъм, прави я еластична и свежа.

Върнете младостта си

Intenskin

Младост

INTENSKIN —
луксозна грижа
във вашия дом

Продуктът за домашно подмладяване INTENSKIN е разработен с оглед на епидермиса на лицето и е предназначен за подмладяване на всеки един от четирите морфотипа на стареене.

  • Действа, изпреварвайки процеса на стареене

    За да се предпази кожата от стареене, тя се нуждае от градивни материали, които с възрастта вече не се произвеждат в достатъчни количества. Нискомолекулярният състав на компонентите на крема решава този проблем за нула време.

Състав

Най-добрият начин да противодействате на процеса на стареене е да подбирате индивидуално продуктите и процедурите за лице, като се съобразявате с вашия морфотип, особеностите на вашата кожа, както и някои наследствени фактори. Или просто да изберете INTENSKIN. INTENSKIN е нов професионален подход към подмладяване.

Масло от ший

Има добър подмладяващ ефект: освежава кожата, като я прави по-стегната. Подхранва, премахва сухотата и лющенето, предпазва от негативните ефекти на околната среда, възстановява липидната бариера.

Колоидно злато

Прониква през кератиновия слой на епидермиса, засилва кръвообращението и ускорява процесите на клетъчно обновяване. Възстановява еластичността на кожата и предизвиква интензивна регенерация.

INTENSKIN се адаптира към вашия тип кожа и процес на стареене, като помага да се решат съществуващите проблеми, да се спре процесът на стареене на кожата и да се върне времето назад. Ефектът от нанасянето на INTENSKIN може да се сравни само с инжекционните козметични процедури.

Масло от авокадо

Стимулира процеса на регенерация на клетъчно ниво, забавя процеса на стареене, изглажда бръчките. Овлажнява, омекотява и подхранва кожата, нормализира работата на мастните жлези.

Алое

Защитава кожата от негативните ефекти на външната среда и я насища с кислород. Стимулира активността на фибробластите, синтеза на колаген и еластин, като по този начин поддържа кожата по-стегната и здрава.

Експертно мнение

Скрупульозността при избора и проучването на продукти за кожата – това е моята работа. Тествам нови продукти върху различни типове кожа, за да мога след това да препоръчам подходящи продукти на своите пациенти. В някои случаи тестваният крем се оказва вреден за един тип кожа и с видим ефект върху друг тип кожа. Това доказва едно просто правило - това, което е подходящо за един тип кожа, може да е противопоказно за друг.

Инновационната козметология разработи професионално средство за лице, подходящо за всички типове кожа. INTENSKIN е крем срещу възрастовите промени и различните признаци на стареене. Подмладяването се извършва на генетично ниво. Пробуждат се кожните сензорни рецептори, чиито функции отслабват с времето. Стимулира се синтезът на колаген. Кремът е подходящ за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата.

Ако не искате да губите излишно време и пари в избора на подходящите за вас продукти за лице или да изтърпите дългия и неприятен период на рехабилитация след инжекциите, но искате видими резултати, то кремът INTENSKIN е точното средство, което ще ви помогне.

Отзиви

281 Likes

kamelia71 Един от любимите ми кремове. Само след няколко дни кожата ми засия, изглежда добре овлажнена и е приятна на допир. Постоянно ми се иска да докосвам лицето си. Харесва ми, че кремът не омазнява кожата ми. Не за първи път го препоръчвам на хората. Аз със сигурност ще продължа да си го купувам.

532 Likes

nika_u Кожата ми винаги е била капризна, но и аз не се грижех правилно за нея. Наскоро за първи път отидох при професионален козметик и тя ми обясни, че моят тип кожа изисква различна грижа от тази, с която съм свикнала. Замених маската от глина с алгинат и започнах да почиствам лицето си със сапун без сулфати. INTENSKIN замени всички онези скъпи кутии с кремове, които се предлагат масово на пазара. Резултатът е невероятен: лицето ми изглежда свежо, хидратирано, бръчките са изгладени.

1045 Likes

bella_sun66 За мен това е добро ежедневно лечение. Кожата ми беше видимо дехидратирана, лицето ми изглеждаше уморено, всичко сякаш се стичаше надолу. Сега кожата ми е мека, подхранена и стегната. Козметичката ми също е доволна от резултата. Между другото, не излиза скъпо. Една опаковка стига за дълго време.


ВНИМАНИЕ!

Броят опаковки INTENSKIN, необходими за постигане на желания резултат, се определя индивидуално и в отделни случаи може да се увеличи.